attkyssagrodor

Alla inlägg den 21 februari 2013

Av attkyssagrodor - 21 februari 2013 07:13

Igår bråkade jag och X.... Eller nej, bråka är ju helt fel ord att beskriva vad som hände.. Meningsskiljaktighet kanske är bättre att säga...

Jag skull beställa tågbiljetten som ska ta mig till honom på lördag, jag var ganska säker på att priserna som visades på SJ:s hemsida inte var korrekta, så jag åkte ner till stationen för att prata med en trevlig säljare.

Jag blev väl lite halvchockad när hon visar mig priserna hon har i sitt system... 1200kr t/r.....

MEN...SJ släpper ibland sista minuten resor 24 timmar innan avgång för ungdomar, studenter och pensionärer. Jag faller då i kategorin student....

Så jag skickade iväg ett sms till X där jag sa att jag skulle ha lite is i magen och vänta till fredag innan jag beställde min biljett..

Hans svar var: "1200? Det är ju fan helt sjukt!! Men ok det är dina pengar, kommer aldrig att betala det själv för att åka till ******(stället där jag bor..) dock"


Nähä..... Det kändes som att jag fick ett slag i magen, jag tappade helt andan över hans ord. Hårda ord tyckte jag...

Men eftersom att jag är som jag är så tänkte jag inte visa honom att jag blev sårad utan skickade snabbt iväg ett sms: "Så vad du säger är att vi inte kommer att träffas mer än om jag kommer till dig då..?"

X: "Det sa jag inte men aldrig att jag betalar 1200 spänn, då får jag prostituera  mig först"

Jag ifrågasatte om han trodde att han skulle få mycket betalt för sin kropp (vilket han säkert skulle få, han är SKITSNYGG, jag har sett honom i bar överkropp...)

X: "Skämt och sido, om det inte går bussar så kommer jag inte att åka ner till dig. Verkar helt sjukt att betala 1200 spänn så nu vet du det"


Ok...tack...Tårarna brände bakom ögonlocken och jag fyrade av ett väldigt spydigt sms om att han är en snål djävel och jag höll med honom om att åka fram och tillbaka för att träffa någon man tycker om är ju bara otroligt dumt!!

Då säger han: "Skillnad på att vara snål å desperat tycker jag"

(Vår konversation skedde via sms, vilket jag vet, jag VET är så otroligt dumt..men han jobbade...och med tanke på hur gårdagen slutade så var det nog bra att han inte hörde hur arg jag var..)

Ilskna tårar rann nerför mina kinder när jag svarade på hans sms: "Jag tycker inte att man är desperat om man vill träffa ngn man tycker om...Ser du mig som desperat nu????

X: "Nej, Å jag är inte snål heller men alla har ett val å jag skulle aldrig i helvete betala så mycket å om du sen vill göra det är du varmt välkommen. Förlåt franskan. Puss"


Puss...? Vad konstigt att skriva "puss" efter en sån mening.... Men jag slutade gråta i alla fall och log lite... Jag förklarade att 1200kr var en missräkning från min sida och biljetterna är billigare desto tidigare man bokar..Men om det är så att vi verkligen klickar på lördag och sen blir kära så skulle jag inte tveka att betala 1200 kr för att åka till honom om jag hade pengarna..Och jag tycker inte att det gör mig desperat!! 

Jag tror att det är just ordet desperat som gör mig så upprörd...Det är ju inte ett direkt positivt ord....

Tonen på hans sms mjuknade lite och han sa att det var bra att vi var lite olika i allafall...


                     För någon kväll sedan när vi pratade i telefon sa han att han gillar tjejer som är lite "bitchiga" och "kaxiga" emellanåt..... Och det kan jag ju vara...fastän det egentligen är en mur jag bygger upp runt mig, så att istället för att visa att jag är sårad så fyrar jag av ngn kommentar som kanske sårar lika mycket som jag har blivit... Inte min bästa sida..jag är medveten om det...Men nu är det så jag är... Jag sa att jag kan vara ganska kaxig och därför är det ju bra om han inte är för mesig, eftersom jag då kommer att köra över honom.. Han sa att han visste hur man satte en bitch på plats, så det var inga problem...


Nu skrev jag: "Har vi etablerat lite av min "bitchighet" och din "icke mesighet" nu?"

X: "Definitivt, å vi har även beslutat att du blir den som får pendla om det klickar"

Jag: "Eh...Nej det har vi nog inte helt beslutat...Men vi kan diskutera det sen...."

X: "Haha jag pendlar inte iallafall om bussjäveln tar sån tid. Så det finns inget annat sätt å där är jag helt kompromisslös flicka lilla"

Jag: "DU! Gosse lille...Det är inte att pendla om man inte gör det varje dag...Och tänk vad du kommer att missa om du ALDRIG någonsin kommer hit... Och för sista gången nu...Det kostar inte 1200 spänn!!!!!!!!! Det kostar runt 600kr om man bokar tidigt... Med två jobb så kan du nog klara det en gång i månaden eller så.... Gosse lille"

X: "Jag gillar dig mer och mer. Puss!!!!"

Jag: "Hmpf........detsamma......puss"


Räknas detta som bråk? Jag har aldrig varit i ett förhållande där man bråkar mycket....

Han ringde mig på kvällen och sa att han hoppades att jag förstår att han inte skulle tveka att hälsa på mig..Ordutbytet var med ett stort leende på läpparna....

Ok..Jag var glad och varm i kroppen igen.

Längtar till lördag... 13:11 går mitt tåg....Tänk på mig....

Hoppas ni har en bra helg.

Jag uppdaterar när jag kommer hem på söndag...

Presentation


Hur många grodor måste man egentligen kyssa innan man hittar sin prins? Vi får väl se... För nu menar jag buisness, jag tänker inte sluta förrän jag har hittat honom!

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4 5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22
23
24
25 26 27
28
<<< Februari 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards